UNIVI digital HMS

En komplett online-løsning som forenkler arbeidet med HMS og Internkontroll, og samler HMS- og internkontrollarbeidet i en løsning.

Digitale HMS-systemer er på full fart inn i norske virksomheter, snart er papirbaserte HMS-systemer historie. Vi i UNIVI ønsker å være i forkant av denne utviklingen, og tilbyr nå i samarbeid med dinHMS-gruppen; UNIVI digital HMS. Et komplett digitalt system som forenkler arbeidet med HMS og Internkontroll.

Fleksibelt system = fleksibel prising

UNIVI digital HMS tilpasses hver enkelt bedrifts behov i form av ulike moduler, og du betaler ikke for mer enn du har behov for. Systemet kan benyttes av de fleste virksomheter, også innenfor bygg og anlegg, hotell og restaurant, industri og produksjon, transport og logistikk for å nevne noen.

Selve plattformen leveres og driftes teknisk av KUBA Norge AS. UNIVI leverer løsningen, starter opp, og støtter den praktiske driften av systemet overfor våre kunder.

Vi har allerede levert og satt i drift UNIVI digital HMS for flere av våre kunder. Vi vil gjerne presentere UNIVI digital HMS også for dere.Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat:

  • Runar Kristensen, 941 99 326, runar@univi.no

  • Victoria Aune Nilsen, 915 76 470, victoria@univi.no

  • Ellen Val, 950 57 016, ellen@univi.no